Alt weekend, altă recomandare pentru timpul liber vine de la realitateadegalati.net. La mulți ani celor ce poartă numele Sfântului Apostol Andrei!

După cum v-am obișnuit, teatrul este în topul recomandărilor noastre. În acest penultim weekend al festivalului „Leonard” se joacă opereta lui Ciprian Porumbescu, „Crai nou”. Bagheta va fi ținută de dirijorul Eugen Dan Drăgoi, iar regia aparține lui Adrian Mărginean. Spectacolul este duminică la ora 18.00. Pentru cei mici, teatrul Gulliver vine cu o propunere tot duminică, dar de la ora 10.30. Piesa

Aprinderea luminițelor de Crăciun din Grădina Publică a oferit celor prezenți o imagine feerică, în ton cu atmosfra de sărbători care va caracteriza luna decembrie. Pentru cei care pot să înfrunte frigul, o plimbare prin oraș pentru a admira decorațiunile luminoase și pentru a lua parte la „Zilele Sfântului Andrei” poate fi o idee bună.

Tot în weekend-ul acesta Primăria organizează „Zilele Sfântului Andrei”, unde puteți găsi un târg divers, cu meșteșuguri și mâncare, concerte în aer liber și reprezentații artistice. La Catedrală, pentru cei care vor să se îmbogățească spiritual, puteți trece pe racla cu moaștele Sfântului Andrei și ale Sfântului Grigorie Dascălul.

Un meci de fotbal se va juca sâmbătă pe Stadionul Oțelul între SC Oțelul Galați și Ceahlăul P. Neamț. Meciul începe la ora 14.00, iar intrarea este liberă pentru toți suporterii.

Pentru cei care își vor petrece timpul acasă le recomandăm o rețetă pentru toată familia, potrivită perioadei de post.

Ce fac gălățenii în weekend?