Horia Mihail ajunge cu pianul său călător şi la Tecuci

Horia Mihail va ajunge cu pianul său călător şi la Tecuci, concertul fiind programat sâmbătă, 11 mai, de la ora 19.00, la Ateneul Fundaţiei „Pelin”.

Turneul „Pianul călător” a pornit la drum în 2011 şi se află anul acesta la cea de-a noua ediţie. Repertoriul din 2019 cuprinde piese de Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart și Ludwig van Beethoven. Mai exact, Horia Mihail va interpreta Sonata în Si minor, HOB.XVI 32 de Haydn, Sonata în Re major KV 311 de Mozart şi Sonata „Appassionata” nr. 23 în Fa minor op. 57 de Beethoven.

Costul unui biletul la concertul lui Horia Mihail de la Tecuci este de 30 lei. Tichetele pot fi achiziţionate de la sediul Fundaţiei „Pelin” sau de la Librăria „Pelin”, zilnic, în intervalul orar 8-20.

Pianistul Horia Mihail a debutat în oraşul său natal, Braşov, la vârsta de 10 ani. De atunci a concertat de peste 1.000 de ori cu majoritatea orchestrelor simfonice din România. În afara ţării, muzicianul a susținut recitaluri și concerte la Berlin, Praga, Munchen, Paris, Lisabona, Londra, dar şi în Danemarca, Ungaria, Spania, Bulgaria, Republica Moldova, Argentina, Chile, Statele Unite, China, Malaysia sau Japonia.

Articolul precedentRestricții de trafic: câteva străzi paralizate de mitingul electoral al PSD
Articolul următorPatru trasee Transurb, deviate mâine șase ore din cauza mitingului PSD