Hocheiştii, o nouă victorie la scor împotriva echipei din Sândominic

Hocheiştii gălăţeni au reuşit, duminică, o nouă victorie la scor împotriva echipei de tineret din Sândominic, a treia consecutivă în meciurile disputate la Cârţa.

Cea de-a treia partidă de pe patinoarul harghitean a fost, ca şi precedentele două, la discreţia oaspeţilor, care s-au impus cu scorul de 14-3 (6-0, 4-2, 4-1). În primele două întâlniri, disputate vineri şi sâmbătă, gălăţenii au câştigat cu 13-0 şi 14-2.

În cel de-al treilea joc cu Marton Aron Sândominic, pentru echipa pregătită de Vadim Şakraiciuk și Cornel Chiriță au înscris: Neznamov 4, Fefelov 4, Zagidulin 2, Mărcuș 2 şi Baskov 2.

CSM Galaţi şi echipa de tineret a clubului harghitean, alcătuită numai din jucători sub 23 de ani, se vor întâlni, pe 1, 2 şi 3 februarie, la Galaţi, pentru alte trei jocuri.

În clasament, gălăţenii ocupă în continuare locul 3, cu 56 de puncte, după 21 de jocuri. Lider al clasamentului este SC Miercurea Ciuc, cu 71 de puncte din 29 de jocuri, pe locul secund aflându-se Corona Braşov, cu 62 de puncte din 25 de jocuri.

Articolul precedentHandbalistele de la CSM Galați au ratat primul meci al returului
Articolul următorS-a urcat la volan fără permis, a provocat un accident și a fugit