Hocheiștii gălățeni, învinși la Brașov doar după lovituri de departajare

Hocheiștii de la CSM Galați au fost învinși, luni, în deplasare, de Corona Brașov, după loviturile de departajare, reuşind astfel să obţină un punct în faţa unuia dintre principalii adversari.

Meciul de la Braşov a constituit primul test serios al noii formaţiii gălăţene în acest sezon, iar jucătorii CSM-ului nu au dezamăgit. La finalul timpului regulamentar de joc, cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 2-2 (0-0, 2-1, 0-1). Cum în prelungiri niciuna dintre grupări nu a reuşit să marcheze, au urmat loviturile de departajare. La penaltiuri, jucătorii gazdelor au fost ceva mai inspiraţi şi s-au impus cu 2-1.

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, scorul fiind deschis de Irimia, în minutul 6 al părţii a doua. Braşovenii au restabilit egalitatea, prin Biro, în minutul 29. Cu un minut înainte de finalul reprizei secunde, Armstrong a profitat de un moment de superioritate şi Corona a intrat cu un gol avans în pauza a doua. În repriza a treia, Nagy a punctat pentru gălăţeni în minutul 53, astfel că finalul de meci le-a găsit pe cele două echipe la egalitate.

CSM Galaţi continuă să fie lider

După repriza „albă” de prelungiri, au urmat loviturile de departajare. Butochnov a ratat, „braşoveanul” Fowlie a înscris, iar Skachov a egalat la 1-1, după primele două şuturi. În următoarele trei serii, Trancă a punctat pentru gazde, în timp ce toţi cei trei executanţi gălăţeni, Neznamov, Paior şi Kiricenko, au ratat. Braşovenii au câştigat astfel disputa cu 3-2 (0-0, 2-1, 0-1; 0-0, 2-1).

În clasament, CSM Galaţi continuă să fie lider, cu 22 de puncte, din opt meciuri, Corona aflându-se pe locul al doilea, cu 18 puncte, tot din opt jocuri. Pe locurile următoare: SC Miercurea Ciuc – 14 puncte (şase partide), Gheorgheni, Steaua şi Sapientia U23 – câte 12 puncte. Pe ultimul loc se află Sportul Studenţesc, cu zero puncte.

Următorul meci al gălăţenilor este programat la Gheorgheni, pe 12 noiembrie.

Articolul precedentGălăţeancă accidentată în urma unei traversări neregulamentare
Articolul următorBeat şi fără permis, a furat o maşină şi s-a ciocnit cu un excavator