Hocheiştii gălăţeni au început anul cu o victorie împotriva steliştilor

Hocheiştii gălăţeni au început anul cu o victorie împotriva steliştilor, impunându-se cu scorul de 8-3 (1-1, 4-1, 3-1), în cea de-a 14-a lor partidă din actuala ediţie de campionat.

Victoria a fost una obţinută fără mari probleme, diferenţa de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă în fiecare dispută directă de până acum. În meciul care a avut loc sâmbătă pe pationarul artificial din Galaţi, gazdele au înscris prin: Zabludovski 2, Kiricenko, Berdilă, Baskov, Irimia şi Fefelov.

Succesul a fost cel de-al 13-lea obţinut de gălăţeni în cele 14 partide disputate în Liga Naţională. În clasament, CSM Galaţi ocupă locul 3, cu 40 de puncte, golaveraj 137-32. Pe primele două locuri, cu multe partide jucate în plus, se află SC Miercurea Ciuc – 63 de puncte (25 de jocuri) şi Corona Braşov – 59 de puncte (24 de jocuri).

Pe 16 şi 17 ianuarie, CSM Galaţi va susţine primele partide contra liderului, SC Miercurea Ciuc, jocurile fiind programate în deplasare. După meciurile din Harghita, formația gălățeană va reveni pe patinoarul propriu, unde va întâlni Sportul Studențesc, pe 19 și 20 ianuarie.

Articolul precedentBaschetbaliștii de la CSM Galați s-au calificat în turneul pentru locurile 7-12
Articolul următorRefugiul dintr-o stație de tramvai din zona IREG s-a prăbușit peste linii