Hocheiştii de la CSM Galaţi au surclasat Steaua, în primul meci cu miză

Scor final: 8-1 (0-0, 6-1, 2-0), în favoarea CSM Galaţi

Hocheiştii de la CSM Galaţi au surclasat formaţia Steaua Bucureşti, în primul meci cu miză pe care l-au susţinut în această ediţie de campionat.

În primele două partide din acest sezon, gălăţenii au învins Sportul Studenţesc, cu 16-0 şi 31-1, un adversar foarte modest din punct de vedere valoric. În aceste condiţii, jocurile cu Steaua au reprezentat pentru CSM Galaţi primul test adevărat al potenţialului din acest moment. Conform specialiştilor, în acest sezon, gălăţenii şi steliştii vor lupta pentru locul 4, ultimul calificant în play-off.

Primul joc împotriva grupării militare, disputat vineri seară, la Galaţi, a început cu o repriză fără goluri, încheiată cu scorul de 0-0. În cea de-a doua parte a disputei, însă, gazdele s-au dezlănţuit şi s-au impus cu 6-1. Ultima rundă a consolidat avantajul gălăţenilor, care au mai înscris de două ori. Scor final: 8-1 (0-0, 6-1, 2-0), în favoarea CSM Galaţi.

Această victorie la scor renaşte speranţele în tabără gălăţeană că noua echipă a CSM va putea să se implice în lupta pentru primele trei locuri ale Ligii Naţionale. Marcatorii partidei au fost: Neznamov 2, Fefelov 2, Zabludovski, Ribalko, Zagidulin, Kiricenko, pentru gazde, respectiv, Limanski.

În clasament, CSM Galaţi ocupă locul 4, cu 9 puncte din 3 meciuri, golaveraj 55-2. Pe primele locuri, SC Miercurea Ciuc – 28 de puncte (10 meciuri), Corona Braşov – 27 de puncte (11 meciuri) şi Steaua – 12 puncte (12 meciuri). În urma gălăţenilor: CSM Gheorgheni – 8 puncte (6 meciuri), Marton Aron Sândominic şi Sportul Studenţesc – zero puncte.

Cea de-a doua partidă din dubla CSM Galaţi – Steaua se va disputa sâmbătă, de la ora 18.30, pe patinoarul „Dunărea” din Galaţi.

Articolul precedentLiberty House și-a prezentat planurile privind combinatul siderurgic de la Galaţi
Articolul următorÎn 13 şcoli, copiii învaţă şi chiar dorm în frig din cauza lipsei branşamentului la gaze