Handbalistele de la CSM Galaţi, învinse şi în ultima partidă a sezonului

Handbalistele de la CSM Galaţi au fost învinse, sâmbătă, la Craiova, în ultima partidă susţinută în acest sezon în Liga Naţională.

Disputa din etapa a 26-a a fost la discreţia echipei gazdă, care s-a impus în final cu 31-19 (16-8). Gălăţencele erau deja retrogradate de multă vreme, aşa că n-au pus multe probleme, ultimul scor egal din meci fiind… 3-3. De partea cealaltă, CSM Craiova nu mai avea decât şanse teoretice de calificare în cupele europene şi n-a forţat în mod deosebit.

Pentru echipa antrenată de Alexandrina Soare au înscris: Cătălina Cioaric 5, Elena Livrinikj 4, Mădălina Conache 3, Cristina Marcu 3, Lăcrămioara Cîlici 2, Cristina Clisu 1 şi Tamara Bokarici 1.

În clasamentul final, cu numai 5 puncte, CSM Galaţi a ocupat locul 13, singurul retrogradabil în acest sezon, după retragerea echipei CSM Roman. Pe poziţiile 11-12, care permit disputarea unui baraj de menţinere în prima ligă, s-au clasat CSM Slatina şi „U” Cluj-Napoca, cu 26 de puncte, respectiv, 12 puncte. Prima echipa salvată, locul 10, a fost Minaur Baia Mare, cu 28 de puncte.

Titlul naţional a fost cucerit în acest sezon de SCM Rm. Vâlcea, care a profitat de problemele de la CSM Bucureşti. În afara acestor două echipe, în cupele europene s-au mai calificat Gloria Bistriţa, Măgura Cisnădie şi Corona Braşov.

Articolul precedentToate muzeele din Galaţi vor fi deschise gratuit în noaptea de 18/19 mai
Articolul următorOţelul a câştigat ultimul joc pe teren propriu din acest sezon