Handbalistele de la CSM Galați, învinse și de SCM Craiova

Handbalistele de la CSM Galați au fost învinse și de SCM Craiova, în meciul disputat pe teren propriu, marți, 22 ianuarie, în cadrul etapei a 13-a a Ligii Naționale feminine.

Această rundă, ultima a turului de campionat, a confirmat statutul de principală candidată la retrogradare al echipei gălăţene. Cu o evoluţie în nota modestă obişnuită, gazdele au cedat în faţa formaţiei oltene, departe şi ea de performaţele din sezonul trecut, cu scorul de 22-19 (12-9).

Gălăţencele au condus în debutul de meci (2-0, 3-1 şi 5-4) şi au reuşit să păstreze ritmul până la 8-8, după care Craiova a fost permanent în faţă, uneori şi la cinci goluri diferenţă. Pentru echipa pregătită de Valeriu Costea au înscris: Cătălina Cioaric 6, Daciana Balaban 4, Elena Livrinikj 4, Alla Sheiko, Mădălina Conache, Lăcrămioara Cîlici, Cristina Clisu şi Iulia Stroia.

În urma acestui rezultat, dar şi a punctelor obţinute de brăilence în ultimele două runde, CSM Galaţi se află pe locul 13, cu 5 puncte. Această poziţie este singura retrogradabilă direct, întrucât echipa de pe locul 14, CSM Roman, s-a retras din campionat.

Pe locurile care permit barajul (11 şi 12) se află Dunărea Brăila – 8 puncte şi CSU Cluj-Napoca – 6 puncte, în timp ce prima poziţie fără griji (locul 10) este ocupată de CSM Slatina – 14 puncte.

În etapa următoare, CSM Galaţi va primi vizita formaţiei Minaur Baia Mare, pe 27 ianuarie, de la ora 17.00. În tur, maramureşencele s-au impus cu 25-21.

Articolul precedentA lovit cu maşina un copil pe trecerea de pietoni şi a fugit
Articolul următorUn bărbat din Micro 40 a înjunghiat mortal câinele vecinului