Handbalistele de la CSM Galați au ratat primul meci al returului

Alla Sheiko

Handbalistele de la CSM Galați au ratat primul meci al returului, fiind învinse pe teren propriu de echipa Minaur Baia Mare, formaţie nou-promovată.

Meciul disputat duminică seara în Sala Sporturilor „Dunărea” a fost în general echilibrat, învingătoarea fiind decisă de accidentările din tabăra gazdelor. CSM a intrat în avantaj la pauză, scor 10-8, dar a cedat în partea a doua, după ce Elena Livrinikj, Alla Sheiko şi Lăcrămioara Cîlici n-au mai putut să evolueze. În final, Minaur s-a impus cu scorul de 19-18, gazdele acuzând şi arbitrajul din ultimele minute ale jocului.

Pentru echipa pregătită de Valeriu Costea au înscris în meciul de duminică: Elena Livrinikj 3, Cătălina Cioaric 3, Iulia Stroia 3, Cristina Marcu 3, Alla Sheiko 2, Daciana Balaban 2, Mădălina Conache şi Tamara Bokaric.

În urma acestui rezultat, CSM Galați se menține pe locul 13 în clasament, poziţie retrogradabilă. Gălăţencele au 5 puncte, cu unul mai puţin decât „U” Cluj, echipă aflată pe locul 12, care permite susţinerea barajului.

În etapa următoare, pe 3 februarie, de la ora 18.00, CSM Galați va juca pe terenul celor de la HC Zalău, locul 8 după cele 14 etape disputate.

Articolul precedentUn gălăţean de 53 de ani a fost ucis de trenul de Bucureşti
Articolul următorHocheiştii, o nouă victorie la scor împotriva echipei din Sândominic