CSM Galați a învins cu 39-22 (24-12) CNE Sf Gheorghe, în cea de a doua etapă a Diviziei A, seria A, la handbal feminin.

Meciul nu a început sub cele mai bune auspicii pentru fetele de la galați, care în minutul 3 s-au văzut conduse cu 0-3, dar în minutul 5 Conache a egalat la 3, iar în minutul 7 Andrița a dus Galațiul prima dată în avantaj. După 4-4 CSM Galați s-a desprins treptat și la jumătatea primei reprize scorul a fost 12-6. În ultima secundă a primei reprize Bichir a marcat de la 7 metri pentru cea mai mare diferență de scor a primei reprize, 24-12 pentru CSM Galați. 

După pauză, primele care au înscris au fost gălățencele, prin Lopătaru. În minutul 38 gazdele s-au distanțat la 15 goluri, scor 28-13, după două goluri marcate de Ichim și Sava, jucătoare venite în această vară de la HC Dunărea Brăila. La jumătatea reprizei secunde diferența era aceeași ca la pauză, scor 29-17. pentru ca până la final fetele pregătite de Valeriu Costea să se impună la 17 goluri diferență, scor 39-22.

Toate cele 12 jucătoare de câmp care au evoluat în acest meci și-au înscris numele pe lista marcatoarelor echipei gazdă.

Au marcat: Iasmina Ichim -6 goluri, Mădălina Mureș -5, Ana Lopătaru -5, Mădălina Conache -4, Nikolina Knezevic -3, Cristina Marcu -3, Cristina Andrița -3, Iulia Sava -3, Iulia Eiler -2, Daniela Corban -2, Mălina Bichir -2, Andreea Prescură -1. Pentru CSM au evoluat de asemenea și cei patru portari: Ana Maria Micu, Nicoleta Petre, Roxana Ivanov și Bianca Aron, adică cei 4 portari.

CSM Galați întâlnește etapa viitoare,în deplasare, pe HC Piatra Neamț.

Imagine

sursa foto. facebook/CSM Galati

Sursa: Realitatea de Galati