CSM Slatina a învins cu 24-18 (12-11) CSM Galați, într-o partidă care a contat pentru etapa a IV-a, a Ligii Florilor Mol. Echipa pregătită de Valeriu Costea este ultima în clasament, fără nicun punct după 4 etape și un golaveraj de 88-121. 

Fetele de la Galați au ținut ritmul cu adversarele lor în prima parte a meciului, gazdele reușind doar de două ori să se distanțeze la 3 goluri, în a adoua parte a primei reprize. La pauză scorul a fost 12-11. În primele 13 minute din repriza a doua CSM Galați a marcat doar două goluri, fapt ce le-a dat posibilitatea celor de la Slatina să se distanțeze pe tabela de marcaj, iar la final să se impună la o diferență de 6 goluri.

CSM Slatina: Tymoshenkova, Nagy, Chetraru – Vasiliu 5, Lixăndroiu 4, Cârligeanu 4, R. Necula 3, Dragomir 3, Coman 3, Popescu 1, Matea 1, Bogdanovici, Fulgoi, Lecu, Lazea, Fînaru. Antrenor: Victorina Bora.

CSM Galați: Prodan, Aron, Petre – Andrița 7, Manolachi 4, Corban 3, Ichim 2, Lopătaru 1, Sandu 1, Marcu, Merlă, Eiler, Bichir, Tănasă, Mureș, Zegrean. Antrenor: Valeriu Costea.

În etapa a 5-a din Liga Florilor, CSM Galați va juca pe teren propriu cu Gloria Bistrița Năsăud, duminică, 25 septembrie. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUnited Galați debutează cu o victorie în deplasare în noul sezon de Liga 1 la futsal
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET