Începând de luni, 22 februarie 2021, profesoara Gina Brînzan, directoarea Şcolii nr. 11 „Mihail Sadoveanu”, este noua inspectoare generală. La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Brînzan a candidat pe listele PNL pentru Camera Deputaţilor.

Fosta inspectoare generală Selena Costea revine, de la aceeaşi dată, pe funcţia de inspector general-adjunct, ca urmare a încetării detaşării pe care a primit-o în urma demisiei lui Onuţ Valeriu Atanasiu, ales deputat.

Gina Brînzan este absolventă a Facultății de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos”, specializarea Istorie-limba engleză, promoția 2001 și are un master în Istorie, programul „Geopolitică și interferențe sociale și culturale est-europene”.

În prezent, este profesor titular pe catedra de istorie de la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, gradul didactic I. Are 19 ani vechime în învățământ, din care 12 în funcția de director al școlii „Mihail Sadoveanu”. De asemenea, face parte din corpul de profesori metodişti al Inspectoratului Școlar Județean Galați, din Consiliul Consultativ al disciplinei Istorie şi are experiență în organizarea examenelor naționale, a olimpiadelor și concursurilor școlare la nivel județean și național.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCoronavirus UPDATE: 57 decese şi 2.721 noi infectări | Situaţia pe judeţe
Articolul următor67 cazuri noi de infectări în județul Galați