Gările gălăţene, „curăţate” de hoţi, cerşetori şi taximetrişti necinstiţi

Gările gălăţene, „curăţate” de hoţi, cerşetori şi taximetrişti necinstiţi . Verificările au avut loc într-o acţiune naţională de control în staţiile CF. 

La mijlocul săptămânii trecute, principalele staţii CFR din Galaţi au fost luate la puricat de poliţişti. Verificările au făcut parte dintr-o acţiune naţională de „purificare” a gărilor de pericole. Hoţii, cerşetorii, negustorii ambulanţi, dar şi taximetriştii au fost în vizorul agenţilor de la Ordine Publică şi de la Poliţia Transporturi.

Patru gări, 35 de poliţişti 

35 de poliţişti au împânzit staţiile de la Galați, Tecuci Nord și Tecuci Sud, Barboși – călători și Târgu Bujor. Ei au verificat 142 de autoturisme şi au legitimat peste 50 de persoane.

S-au constatat zeci de nereguli pentru care s-au aplicat amenzi. Au fost reţinute permise de conducere şi certificate de înmatriculare de la şoferii prinşi în ofsaid.

„Au fost aplicate 76 de amenzi pentru fapte contravenționale privind încălcarea ordinii și liniștii publice, circulația pe drumurile publice, transportul în regim de taxi, activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, valoarea totală a acestora fiind de peste 8.500 de lei. Totodată au fost reținute cinci permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătoul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Acţiunea, denumită „Clean Stations”, a fost derulată în toată ţara, sub coordonarea Direcţiei Poliţiei Transporturi. În total, peste 400 de poliţişti au verificat 342 de staţii de cale ferată.

Articolul precedentVictorii la scor, în primele meciuri de hochei ale sezonului
Articolul următorGălățenii au câștigat „Cupa Arcada” la volei masculin