Gălăţeni fără permis, prinşi la plimbare cu mopedele

Doi gălăţeni fără permis de conducere au fost prinşi la plimbare cu mopedele, unul dintre vehicule fiind şi neînmatriculat.

În timpul unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Foltești au oprit în trafic, pe raza localității gălăţene Frumușița, două mopede. Vehiculele, ambele marca Piaggio, erau conduse de doi gălățeni, în vârstă de 58 de ani, respectiv, 34 de ani.

În primul caz, oamenii legii au constatat că mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, dar și că bărbatul de 58 de ani nu deține permis de conducere. În acelaşi timp, gălăţeanul mai tânăr nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care s-au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora, s-a constatat că bărbatul de 34 de ani nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.

În situaţia bărbatului de 58 de ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat și conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis. În cel de-al doilea caz, ancheta vizează săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis.

Articolul precedentNouă comune gălăţene, cadastrate cu fonduri europene
Articolul următorA XVII-a ediţie a expoziţiei „Regina Toamnei, Crizantema”