A condus fără permis şi a pus la pământ gardul unei case

Doi tineri gălăţeni au fost depistaţi la volan fără permis de conducere, ambii alegându-se cu dosare penale pentru respectiva infracţiune.

Astfel, duminică, 14 iulie, în jurul orei 23.15, un apel prin 112 a anunţat distrugerea gardului unui imobil de pe strada Pictor Octav Băncilă din municipiul Galaţi. Poliţiştii Secției 4, ajunşi la faţa locului, au constatat că sesizarea se confirmă, gardul respectiv fiind distrus pe o porțiune de aproximativ 4,30 metri. În plus, oamenii legii au găsit în curtea imobilului autoturismul care provocase distrugerea. În urma verificărilor, s-a stabilit că şoferul, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Galați, a pierdut controlul direcției și a lovit gardul. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și distrugere din culpă.

O jumătate de oră mai târziu, în jurul orei 23.45, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au oprit în trafic, pe o stradă din comună, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 26 de ani, din localitate. La control, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar din verificări a rezultat că acesta nu este deținătorul unui astfel de document. Ca urmare, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Articolul precedentEchipa de handbal feminin CSM Galaţi îşi continuă activitatea în Divizia A
Articolul următorMoldovean beat, prins după ce a trecut Prutul înot