Gălăţencele au debutat cu dreptul în turneul locurilor 4-6

Gălăţencele au debutat cu dreptul în turneul locurilor 4-6 din cadrul Ligii I de fotbal feminin, învingând formaţia Universitatea Alexandria, cu scorul de 4-1 (2-0).

Întâlnirea, disputată duminică pe stadionul „Siderurgistul”, a fost prima a acestei faze a competiţiei. Gazdele au dominat partida şi s-au impus prin golurile înscrise de Lidia Moacă (min. 2), Monica Benţoiu (min. 32), Nina Anca (min. 74, din penalty) şi Loredana Nica (min. 84). Golul echipei oaspete a fost înscris în minutul 61.

În clasament, echipele au pornit în această fază cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat. Astfel, Vasas Femina Odorhei a început cu 14 puncte, iar „studentele” din Galaţi şi Alexandria cu câte 11 puncte. După acest prim meci, Universitatea Galaţi a egalat la puncte formaţia din Odorhei, pe care o va întâlni, în deplasare, în etapa următoare, programată pe 19 mai.

Până atunci, însă, cele două echipe se vor întâlni la Galaţi, miercuri, 15 mai, de la ora 11.00, în semifinalele Cupei României.

 

 

Articolul precedentDerbiul fotbalistic județean s-a încheiat la egalitate
Articolul următorUPDATE: Mama bebeluşului ucis a fost reţinută pentru 24 de ore