Gălăţencele au debutat cu dreptul în turneul locurilor 4-6

Gălăţencele au debutat cu dreptul în turneul locurilor 4-6 din cadrul Ligii I de fotbal feminin, învingând formaţia Universitatea Alexandria, cu scorul de 4-1 (2-0).

Întâlnirea, disputată duminică pe stadionul „Siderurgistul”, a fost prima a acestei faze a competiţiei. Gazdele au dominat partida şi s-au impus prin golurile înscrise de Lidia Moacă (min. 2), Monica Benţoiu (min. 32), Nina Anca (min. 74, din penalty) şi Loredana Nica (min. 84). Golul echipei oaspete a fost înscris în minutul 61.

În clasament, echipele au pornit în această fază cu jumătate din punctele acumulate în sezonul regulat. Astfel, Vasas Femina Odorhei a început cu 14 puncte, iar „studentele” din Galaţi şi Alexandria cu câte 11 puncte. După acest prim meci, Universitatea Galaţi a egalat la puncte formaţia din Odorhei, pe care o va întâlni, în deplasare, în etapa următoare, programată pe 19 mai.

Până atunci, însă, cele două echipe se vor întâlni la Galaţi, miercuri, 15 mai, de la ora 11.00, în semifinalele Cupei României.