Gălăţean rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe o şosea din Tulcea

Un tânăr gălăţean a fost rănit, marţi dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu maşina pe o şosea din Tulcea, din cauza carosabilului înzăpezit.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, pe DN 22D, între localitățile Cerna și Măcin. Primele cercetări au arătat că şoferul, un bărbat de 23 de ani, din Galaţi, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă. Drept urmare, tânărul a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

Pompierii din Măcin au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor medical victimei. Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, sosită şi ea la faţa locului, a reuşit să-l scoată pe bărbat dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Salavatorii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, un ofițer și opt subofițeri.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Tulcea. Gălăţeanul a fost predat medicilor de pe ambulanță în stare conștientă.

Articolul precedentIncendiu la Centrul Medico-Social din Pechea, 40 de persoane – evacuate
Articolul următorŞofer cu documente false de transportator internaţional, descoperit la frontieră