Un gălăţean în vârstă de 35 de ani a fost imobilizat de jandarmi, după ce şi-a ameninţat vecinii cu o secure, într-un bloc de pe strada Drumul de Centură.

Jandarmii au intervenit la locul conflictului duminică seara, în jurul orei 22.00, în urma unui apel prin 112. La faţa locului, militarii au fost întâmpinaţi de mai mulţi locatari, care le-au indicat persoana violentă, acesta având asupra sa o secure, o şurubelniţă şi un foarfece. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la sediul Secţiei 3 Poliţie, pentru verificări. Bărbatul violent s-a ales cu dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

În urma verificărilor, s-a stabilit că, în jurul orei 16.00, bărbatul a invitat în locuinţa sa un coleg de serviciu, alături de care a consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, cei doi au început să discute în contradictoriu, pe probleme legate de locul de muncă. Întrucât nu au ajuns la un consens, gazda a încercat să-şi impună punctul de vedere ameninţându-şi colegul cu acte de violenţă şi fugărindu-l din apartament, cu o secure în mână.

Pe casa scării, acesta s-a întâlnit cu un tânăr, vecin de bloc, pe care l-a ameninţat, agitând securea. Tânărul a intrat în apartamentul propriu, unde i-a povestit tatălui său cele întâmplate. Când părintele a ieşit să discute cu vecinul violent, a fost la rândul său fugărit şi ameninţat cu moartea. În cele din urmă, speriaţi, vecinii au apelat la 112.

Articolul precedentAccident rutier la intersecţia străzilor Domnească şi Radu Negru
Articolul următorLa 14 ani, reţinut pentru o tâlhărie în Piaţa Energiei