Gălăţean băut şi fără permis, depistat în urma unei tamponări

Un gălăţean băut şi fără permis a fost depistat după ce a provocat o tamponare la care a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Incidentul a avut loc marţi, 23 iulie, în jurul orei 14.50, într-o zonă de la periferia municipiului Galați. Un autotren cu remorcă, condus de un bărbat de 60 de ani, circula pe strada Brăilei, dinspre bulevardul Dunărea către strada Lunca Siretului. Ajungând într-o curbă, şoferul a schimbat direcția de mers, de pe banda 1 către banda 2, fără să se asigure și a lovit un autoturism care circula în aceeași direcție.

Cei doi conducători auto implicați în tamponare au fost testați alcoolscopic, rezultând că șoferul autotrenului se afla sub influența alcoolului. Aparatul Drager l-a înregistrat cu valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit și faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Drept urmare, i-au întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de mostre biologice și pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Articolul precedentO gălăţeancă de 39 de ani, ucisă pe digul Galaţi – Brăila
Articolul următorAmendat cu 1.000 de lei, pentru că a înjurat Poliţia Locală pe Facebook