Fotbaliştii Oţelulului fac spectacol în cantonamentul din Spania

Fotbaliştii Oţelulului fac spectacol în cantonamentul din Spania, reuşind a treia victorie în cele trei meciuri disputate contra unor echipe din ligile regionale.

A treia partidă de verificare a avut loc marţi seară în compania formației Club Olimpico de Totana şi s-a încheiat cu victoria clară a gălăţenilor. Elevii lui Alin Pînzaru s-au impus cu scorul de 5-0 (1-0), prin golurile marcate de: Neagu, Țicămucă, Codreanu, Cîrjan și Zaharia.

Oțelul a aliniat la startul jocului de pregătire următorul „11”: Iliescu – David, R. Moglan, Ghiocel, Manău – Stoian, Cristea, Crihană, Neagu – Țicămucă, Antohi. În minutul 60, s-a schimbat tot efectivul, gălăţenii evoluând în următoarea formulă: Vlasie – Vasile, Gîță, V. Moglan, Sălăgeanu – Chiriac, Bordieanu – Munteanu, Codreanu, Zaharia – Cîrjan.

În primele două meciuri din Spania, SC Oțelul Galați a învins cu 2-0 formația Huercal-Overa CF (goluri marcate de Bordieanu și R. Moglan) și cu 1-0 echipa Cuevas CF (gol înscris de Antohi). Până la revenirea în țară, roș-alb-albaștrii mai au programate două jocuri: pe 14 februarie, cu Universidad Católica De Murcia CF și pe 17 februarie, cu CD Comarca del Mármol-Macael.

Articolul precedentNouă kilograme de tutun aromatizat, confiscate de poliţiştii gălăţeni
Articolul următorO familie de gălăţeni a murit într-un accident rutier la Slobozia