Fotbaliştii Oţelului au început cantonamentul din Spania cu o victorie

Fotbaliştii Oţelului au început cantonamentul din Spania cu o victorie, obţinută în faţa echipei Huércal-Overa CF, din cel de-al patrulea eșalon iberic.

Întâlnirea, disputată miercuri seară, pe stadionul formaţiei spaniole, s-a încheiat cu succesul gălăţenilor, care s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0). Autorii celor două goluri au fost Andrei Bordieanu şi Robert Moglan.

Antrenorul Alin Pânzaru a folosit două formule distincte de echipă. În prima repriză au evoluat: Vlasie – David, Gîță, Ghiocel, Manău – Bordieanu, Cristea – Iorga, Zaharia, Neagu – Țicămucă. În partea a doua a meciului, Oţelul a jucat în componenţa: Iliescu – Vasile, V. Moglan, R. Moglan, Sălăgeanu – Stoian, Crihană, Chiriac, Munteanu – Antohi, Cîrjan.

În cadrul cantonamentului de două săptămâni pe care îl efectuează în zona Almeria, gălăţenii vor mai susţine patru jocuri amicale: pe 8 februarie cu Cuevas, pe 12 februarie cu Lorca Deportiva, pe 14 februarie cu Universidad Católica De Murcia şi pe 17 februarie cu CD Comarca del Mármol – Macael.

Campionatul Ligii a III-a se va relua pe 2 martie, când Oţelul va primi vizita formației CSM Pașcani, în etapa a 16-a.

Articolul precedentUn gălăţean a fost amendat după ce a confundat tramvaiul cu toaleta
Articolul următorEra atât de beat, încât a intrat cu capul în ușa din mijloc a troleului