Fotbalistele Galaţiului au câştigat derbiul nou-promovatelor

FC Universitatea s-a impus, cu scorul de 6-5, în faţa formaţiei Independența Baia Mare

Fotbalistele Galaţiului au câştigat derbiul nou-promovatelor în Liga I, impunându-se, duminică, cu scorul de 6-5 (1-1), în faţa formaţiei Independența Baia Mare.

Echipa de fotbal feminin FC Universitatea Galați a câştigat cu emoţii meciul din etapa a şasea, deşi avea la un moment dat un avans ce părea liniştitor. Gazdele au deschis scorul prin Carmen Marcu, în minutul 10, iar băimărencele au egalat în minutul 22, la pauză intrându-se la egalitate. Până aproape de final, gălăţencele au înscris de cinci ori, prin Maria Stamate (min. 60), Adelina Ion (min. 73 și 79) şi Carmen Marcu (min. 80 și 82), în timp ce oaspetele au punctat o singură dată, astfel că s-a ajuns la scorul de 6-2. Ultimele minute au reprezentat o veritabilă cursă de urmărire a celor de la Independenţa, care au punctat în minutele 85, 90 şi 90+2, insuficient însă pentru a obţine vreun punct.

În clasamentul la zi, echipa gălăţeană se află pe locul 4, cu 7 puncte. Lider este campioana Olimpia Cluj, cu 15 puncte din 15 posibile, urmată de Heniu Prundu Bârgăului – 10 p şi Universitatea Alexandria – 8 p.

În etapa următoare, care se va disputa peste două săptămâni, FC Universitatea va juca, în deplasare, la Heniu Prundu Bârgăului. Până atunci, pe 28 octombrie, tot în deplasare, gălățencele vor juca în etapa a doua a „Cupei României”, cu Măgura Bacău.

Articolul precedentHocheiştii au debutat în campionat cu două victorii la scor cu Sportul Studenţesc
Articolul următorPrimăria face licitaţie pentru rablele strânse de pe domeniul public