Fotbalistele gălăţence, egal cu multipla campioană

Fotbalistele gălăţence de la FC Universitatea au reuşit un egal cu multipla campioană Olimpia Cluj, scor 1-1, în meciul disputat duminică, pe stadionul „Siderurgistul”.

„Universitarele” au jucat de la egal la egal cu mult mai titratele lor adversare, având chiar şansa victoriei, însă Lidia Moacă a ratat un penalty, în minutul 70. Mingea şutată bine de la punctul cu var a fost scoasă de sub bară de portarul clujean Lavinia Boandă.

Olimpia a deschis scorul în min. 33, din penalty, gazdele egalând repede, în min. 38, prin Monica Benţoiu. Meciul s-a jucat apoi pe contre, portarii Natalia Munteanu şi Lavinia Boandă având multe intervenţii salvatoare. În ultimul sfert de oră, Universitatea a rezistat în inferioritate numerică, după eliminarea Valentinei Ivan.

Gălăţencele au început partida în alcătuirea: Natalia Munteanu – Maria Stamate, Alexandra Ivan, Olga Cuşinova, Valentina Ivan – Cristina Cerescu, Lidia Moacă, Iriska Topal – Monica Benţoiu, Tabita Croitoru, Andreea Surcică. Au mai jucat: Nicoleta Lepădatu şi Ana Arnăutu.

După patru etape, FC Universitatea este pe locul 5 în Liga I de fotbal feminin, cu şapte puncte. În runda următoare, peste două săptămâni, gălăţencele vor întâlni, în deplasare, echipa Piroş Security Arad.

Articolul precedentUnited a pierdut derbiul Ligii I de futsal, în deplasarea de la Miercurea Ciuc
Articolul următorO gospodărie din comuna Umbrăreşti, mistuită de flăcări