Fotbalistele de la Universitatea, învinse greu de campioana României

Scorul final, 0-2 (0-2), reflectă diferenţa de valoare şi, mai ales, de experienţă dintre cele două echipe

Fotbalistele de la FC Universitatea Galaţi au fost învinse greu de campioana României, Universitatea Olimpia Cluj, într-o partidă disputată duminică, în etapa a III-a Ligii I feminine.

Partida de pe stadionul „Siderurgistul” a fost dominată în prima parte de echipa oaspete, care a şi reuşit să înscrie de două ori. În repriza secundă, gălăţencele au intrat mai motivate în teren şi au controlat disputa, însă n-au reuşit să marcheze.

Scorul final, 0-2 (0-2), reflectă diferenţa de valoare şi, mai ales, de experienţă dintre cele două echipe. Gălăţencele sunt la primul lor sezon în eşalonul de elită, în timp ce clujencele sunt multiple campioane ale ţării.

În celelalte partide disputate duminică în runda a III-a s-au înregistrat rezultatele: Universitatea Alexandria – CSS Târgovişte 7-0, Independenţa Baia Mare – Vasas Femina Odorhei 1-2, Heniu Prundu Bârgăului – Fair Play Bucureşti 4-0.

În clasament, după trei etape, conduce Olimpia Cluj, cu 9 puncte, golaveraj 12-0. Gălăţencele, cu doar două meciuri jucate, se află pe locul 5, cu 3 puncte, golaveraj 4-2.

Miercuri, 26 septembrie, Universitatea Galaţi va susţine meciul restant din etapa a II-a, în deplasare, la Fortuna Becicherecu Mic (Timiş).

Articolul precedentEchipa de volei masculin CSM Arcada Galaţi a câştigat „Cupa Steaua”
Articolul următorCinci colegii tehnice din Galaţi, în pericol să redevină licee