Fotbalistele de la Universitatea Galaţi, învinse în minutul 92

Fotbalistele de la AFC Universitatea Galați au fost învinse, sâmbătă, de formația bistrițeană Heniu Prundu Bârgăului, cu un gol înscris în minutul 92.

Gruparea gălățeană a început mai bine meciul din etapa a 16-a Ligii I de fotbal feminin, disputat pe stadionul „Siderurgistul”. Dumitriţa Prisăcari a deschis scorul în minutul 29 şi formaţia gazdă spera să învingă echipa de pe locul 3 al campionatului. Bistriţencele au revenit însă în joc, au reuşit să egaleze în minutul 71, prin Lena Ştef, iar în minutele de prelungire au dat lovitura, înscriind golul de trei puncte, prin Adina Rognean.

În urma rezultatelor din acestă rundă, gălăţencele ocupă în continuare locul 7, cu 16 puncte. Pe poziţia a 6-a, ultima calificantă în faza a doua a campionatului, se află Independenţa Baia Mare, cu 17 puncte.

În etapa a 17-a, programată pe 5 mai, FC Universitatea va întâlni, în deplasare, formaţia Fair Play Bucureşti (locul 8). Ultima rundă din sezonul regulat se va disputa pe 8 mai, când gălăţencele vor primi vizita celor de la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (locul 4). Un al doilea meci Universitatea – Vasas Femina va avea loc pe 15 mai, tot la Galaţi, în semifinalele Cupei României.

Articolul precedentGrădina Zoologică de la Gârboavele va fi deschisă şi de Paşte
Articolul următorDJ 254 Iveşti – Griviţa – Costache Negri va fi modernizat