Noile dezvăluiri despre Florin Cîțu scot la iveală faptul că premierul a avut o condamnare la 2 zile de închisoare în Statele Unite pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În aceste condiții, liderii opoziției îi cer lui Klaus Iohannis să ceară demiterea lui Florin Cîțu. Rămâne de văzut ce va face președintele.

Scandalul din jurul condamnării premierului Cîțu în Statele Unite ia amploare. Liderii opoziției îi cer președintelui Iohannis demiterea acestuia și să-și respecte angajamentul ,,fără penali în funcții publice”.

Între timp, apar noi informații despre dosarul premierului. Inițial, acesta nu și-a recunoscut fapta, însă ulterior a ajuns la un acord cu procurorul pentru a scăpa de pedeapsă.

Liderii opoziției cer demiterea lui Florin Cîțu

„După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică și la o retragere a premierului Florin Cîțu, solicit președintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia șefului Executivului!

O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni!

#PSD solicită respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnați penal! Vorbim, domnule președinte și dle Cîțu, de aceleași legi care au încheiat și alte aspirații politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria!

Românii așteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, șoc, explicații incomplete și scuze…de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîțu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPublicul a intrat și nevaccinat sau fără testare la Iarmarocul Moldovenesc
Articolul următorVești importante pentru femeile însărcinate: Acestea trebuie să se vaccineze împotriva coronavirusului