Fetele de la Universitatea Galați au pierdut în fața vicecampioanei

Universitatea Galaţi încheie turul campionatului pe locul 6, cu 9 puncte, din trei victorii şi cinci înfrângeri, golaveraj 17-18

Fetele de la FC Universitatea Galați au pierdut, cu scorul de 3-1 (0-1), în fața vicecampioanei, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, în prima ligă de fotbal feminin.

Partida disputată duminică dimineaţa la Odorhei a început foarte bine pentru oaspete, care au deschis scorul în minutul 16, prin Carmen Marcu. În ciuda asaltului gazdelor, gălăţencele şi-au menţinut avantajul până la pauză. În partea a doua a jocului, însă, vicecampioana României a reuşit să înscrie de trei ori (min. 52, 56 şi 89) şi a întors soarta partidei. Autoarele golurilor gazdelor: Marinescu, Barabas (din 11 metri) şi Tabur.

În urma rezultatelor din etapa a IX-a a Ligii I, Universitatea Galaţi încheie turul campionatului pe locul 6, cu 9 puncte, din trei victorii şi cinci înfrângeri, golaveraj 17-18. Pe primele locuri se află Olimpia Cluj – 24 de puncte, Universitatea Alexandria – 16 puncte şi Vasas Femina Odorhei – 14 puncte.

În spatele gălăţencelor: Independenţa Baia Mare şi Fair Play Bucureşti – 7 puncte, CSŞ Târgovişte – 0 puncte. În condiţiile în care o echipă s-a retras, formaţiile clasate pe primele şapte locuri vor continua în primul eşalon, iar grupările de pe locurile 8-9 vor susţine meciuri de baraj pentru menţinerea în divizia de elită.

În perioada următoare, echipa antrenată de Gabriel Călinescu şi Alexandru Caracaş va intra în vacanţă. Data de începere a returului nu a fost încă stabilită de Federaţia Română de Fotbal.

Articolul precedentÎn curând, la Galaţi are loc Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi
Articolul următorProiectil exploziv din Al Doilea Război Mondial, descoperit la Pechea