Fetele de la FC Universitatea Galați au debutat cu o victorie în Liga I de fotbal, reușind să câștige cu scorul de 4-0 (1-0) partida cu CSS Târgovişte.

Meciul, disputat pe Stadionul „Siderurgistul” din Galaţi, a fost dominat de echipa gazdă, care s-a impus cu un scor categoric, prin golurile înscrise de Loredana Nica (min. 40, 68 şi 89) şi Monica Benţoiu (min. 87).

Întâlnirea a fost restanţă din prima etapă a competiţiei, fiind amânată datorită prezenţei mai multor jucătoare din formaţia gălăţeană la echipa naţională de futsal. În celelalte meciuri disputate ieri: Universitatea Alexandria – Fair-Play București 4-0 şi Fortuna Becicherecu Mic – „U” Olimpia Cluj 0-5.

În urma victoriei de astăzi, formaţia gălăţeană se află pe locurile 3-4 în clasament, la egalitate cu Alexandria, fiind devansată de campioanele de la Olimpia Cluj şi Vasas Femina Odorhei.

În meciul următor, contând pentru etapa a III-a, Universitatea Galaţi va juca, pe teren propriu, cu Olimpia Cluj, pe 23 septembrie. În jocul din runda a II-a, reprogramat pe 26 septembrie, gălăţencele vor întâlni, în deplasare, formaţia timişeană Fortuna Becicherecu Mic.

Articolul precedentAccident rutier cu victimă din cauza unui porc mistreţ
Articolul următorPietoni răniţi din cauza neatenţiei şoferilor