Falsă călugăriţă din Tecuci, reţinută pentru escrocherie

O tânără din Tecuci, care susţinea că este călugăriţă, a fost reţinută pentru escrocherie, după ce a înşelat trei persoane că le va face slujbe pentru rezolvarea unor probleme.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, se recomanda „Maica Elena” şi susţinea că este călugăriţă la o mănăstire din judeţul Galaţi. Ea este acuzată că a înşelat trei bistriţeni, cu aproape 100.000 de lei, spunându-le că le va face slujbe şi rugăciuni pentru rezolvarea problemelor familiare.

Potrivit poliţiştilor, în perioada 17 septembrie 2018 – 22 ianuarie 2019, tânăra ar fi postat un anunţ pe internet în care pretindea că, în schimbul unor sume de bani, îi poate ajuta pe cei care au nevoie. Doi bărbaţi, de 29 de ani şi 66 de ani, din localităţile Josenii Bârgăului şi Chintelnic, precum şi o femeie, de 39 de ani, din oraşul Bistriţa, au fost victimele falsei călugăriţe.

Conform Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, „Maica Elena” a fost reţinută pe aeroportul din Iaşi şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentPoliţiştii gălăţeni prind câte un urmărit şi un şofer beat în fiecare zi
Articolul următorAu început lucrările de modernizare la Plaja „Dunărea”