Explozie de culoare în weekend la Expo Flora – ediția XXIV. Vineri, 7 iunie, de la ora 11,00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisajul expoziţiei. 

Ca în fiecare an din 1994, Secția Grădina Botanică a Complexului Muzeal adună la Galați horticultori din toată țara, cu produse pentru toate buzunarele. Instituţii publice şi firme private de specialitate prezintă publicului noutăți din domeniul horticulturii și botanicii,  varietăţi vegetale şi aranjamente florale noi.
La cea de-a XXIV-a ediţie „Expo Flora”, Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică dendro-floricolă.

Expozanți veniți de departe

Ca în fiecare an, expoziţia va fi cu vânzare, aşa că publicul poate îmbina relaxarea unei vizite la muzeu cu bucuria de a cumpăra, pentru un cadou sau pentru propria casă, o floare frumoasă de la „Expo Flora”.

Gălăţenii vor putea găsi tot felul de produse, de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale, până la arbori şi arbuşti ornamentali.

Expozanţii, veniţi de la sute de kilometri, din Republica Moldova, București, Pitești, Vaslui, Bârlad și Galați, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale de artă. Nu vor lipsi meşterii populari şi artiştii handmade, ale căror produse cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori.

„Expo Flora”, ediţia a XXIV-a, se va desfăşura în perioada 7 – 9 iunie. Programul de vizitare pe perioada expoziţiei este următorul: vineri, de la 10,00 la 18,00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10,00 şi 20,00.

Articolul precedentGălățeni cercetați pentru furturi din locomotive petrecute anul acesta
Articolul următorMalul gălăţean al Dunării, sufocat de gunoaie şi cadavre de animale