btr

Era atât de beat, încât a intrat cu capul în ușa din mijloc a troleului. Asta a pățit astăzi un bărbat de 60 de ani, din Galați.

Nu se ştie dacă bărbatul voia să se urce în troleu, pe care l-o fi crezut oprit, sau să traverseze strada. A doua variantă este mai plauzibilă, cu atât mai mult cu cât în locul întâmplării, la Parfumul Teilor, era, până nu demult, o trecere de pietoni. Cert este că păţania i-a speriat teribil atât pe şoferul troleibuzului, un bărbat de 58 de ani, cât şi pe pasageri. Mai mult, circulaţia la locul accidentului a fost temporar afectată.

Accidentul pare desprins dintr-o comedie, dar urmările ar fi putut fi mult mai grave. Gălăţeanul, în vârstă de 60 de ani, a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Probabil nu a văzut troleibuzul sau s-a dezechilibrat şi a căzut, pur şi simplu, cu capul în uşa din mijloc a acestuia. Martorii la eveniment au povestit că bărbatul mirosea foarte puternic a alcool şi a devenit violent imediat după incident.

„Troleul nu avea viteză şi circula regulamentar. Domnul respectiv, cred, şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit de troleu. Mirosea foarte tare a alcool şi a fost urcat cu greu în ambulanţă”, a povestit o doamnă care se afla în mijlocul de transport în comun în momentul accidentului.

Situaţia a fost confirmată şi de poliţiştii gălăţeni, care au fost chemaţi la faţa locului. „Un bărbat a vrut să traverseze prin loc nepermis şi fără să se asigure şi s-a lovit de uşa din mijloc a troleibuzului. A fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pietonului urmează să îi fie prelevate probe biologice la unitatea medicală”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Articolul precedentFotbaliştii Oţelului au început cantonamentul din Spania cu o victorie
Articolul următorAu fost confirmate două noi cazuri de gripă la Galaţi