United Galați și Imperial Miercurea Ciuc s-au întâlnit duminică în derby-ul primului turneu din play-off-ul Ligi I la futsal. Cele două echipei au terminat la egalitate, scor 4-4, după un meci spectaculos, cu răsturnări de scor, eliminări și lovituri de pedeapsă.

Imperial Miercurea Ciuc a condus cu 2-0, goluri marcate de Uhellinton și Lașcu, ultimul din lovitură de la zece metri, în minutul 15. Putea să fie chiar 3-0, dar Lașcu a trimis în bară al doilea penalty obținut ca urmare a greșelilor cumulate de United. Gălățenii au revenit pe tabelă în finalul ărimei reprize, în minutul 19 Tacot a înscris după ce Cireș, jucător ce purta tricoul distinctiv de fly-goalkeepr, a șutat la poartă.

După pauză, United a ieșit mult mai motivată, iar în minutul 22 a preluat conducerea, 3-2. În primul minut al părții secunde Araujo a egalat la doi și tot el și-a adus echipa în avantaj, scor 3-2. Golul desprinderii gălățene a fost marcat în situație de superioritate numerică de gălățeni, Lașcu de la Miercurea Ciuc a fost eliminat pentru două galbene.

Avantajul gălățean de pe tabelă a rezistat până în minutul 30 când Milovac a egalat la 3. Peste doar un minut United a preluat din nou conducerea, scor 4-3, prin golul marcat de Andrei Crăciun. Ciucanii au scos portarul și au atacat în 5, reușind să egaleze la 4, cu patru minute înainte de final. Araujo, cu un minut înainte de final, a trimis în încheietura barelor ratând ocazia care le-ar fi adus victoria gălățenilor.

Luni, în Sala Sporturilor din Galați, United a învins cu 8-3 (3-2) pe FK Odorheiul Secuiesc, după ce oaspeții au avut 2-0 în minutul 7, prin golurile marcate de Kerestely și Galfi. Araujo a marcat pentru 1-2 în minutul 8, iar în minutul 14 Ignat a restabilit egalitatea. Până la pauză gălățenii au preluat conducerea prin golul marcat de Cireș în minutul 19. După pauză, Burdujel, Ignat și Tacot au majorat avantajul celor de la United, scor 6-2. FK Odorheiul Secuiesc a redus din handicap prin golul marcat de Kedei în minutul 34. Până la final gălățenii au mai marcat de două ori prin Cireș și Arhire, stabilind rezultatul final la 8-3.

În celălalt meci al zilei din play-off Imperial Miercurea Ciuc a învins cu scorul 5-0 (0-0) pe Autobergamo Deva.

După ce s-au disputat toate jocurile din primul turneu de play-off pe primul loc se află Imperial Miercurea Ciuc, cu 10 puncte, urmată de United Galați, cu 7 puncte (gălățenii mai pot acumula un punct dacă penalizarea dictată de FRF va fi ridicată), Autobergamo Deva, locul trei, 5 puncte, FK Odorheiu Secuiesc, locul patru, fără niciun punct.

ImagineImagine

Credit foto: Sportul Ilustrat

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDepistat la volan cu o alcoolemie de 0,99 mg/l în aerul expirat
Articolul următorGălățeanul Aurelian Păduraru propus pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne