Echipa de volei feminin CSU Belor Galaţi are antrenor nou

Echipa de volei feminin CSU Belor va aborda sezonul viitor al Diviziei A1 cu un antrenor nou, Paul Bogdan, o mai veche cunoştinţă a Galaţiului.

Gruparea de la Dunăre a semnat deja contractul cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani, care a pregătit în prima parte a carierei sale multipla campioană CSU Metal. „Am lucrat aici patru ani, unii dintre cei mai frumoşi din cariera mea, asa că revin la Galaţi cu mare plăcere”, a declarat Paul Bogdan.

În urmă cu un deceniu, Paul Bogdan a fost secundul titratului antrenor sârb Zoran Terzici, la CSU Metal Galaţi. Ulterior, el a mai antrenat echipele: Rapid Bucuresti, CSM Sibiu, CSM Lugoj, CSM Tg. Mures, CSM Bucuresti, SCM Pitesti, Agroland Timisoara şi Bekescsaba (Ungaria). Noul antrenor al gălăţencelor a fost şi selecţioner la toate nivelurile echipelor naţionale ale României, de la cadete până la senioare.

În perioada următoare va începe şi formarea lotului, în care se estimează că vor rămâne doar două-trei dintre voleibalistele care au evoluat la Galaţi în sezonul trecut. Ileana Berdilă, antrenoarea care a promovat echipa şi a condus-o în ediţia trecută de campionat, va continua în stafful tehnic al formaţiei.

Gruparea gălăţeană a parcurs un sezon dezastruos în ediţia trecută de campionat şi a rămas în prima ligă doar datorită numeroaselor retrageri şi excluderi. Sezonul 2019-2020 va începe în luna octombrie, iar Divizia A1 va avea la start 12 echipe: CSU Belor, Alba Blaj, CSM Bucureşti, Ştiinţa Bacău, CSM Târgovişte, CSM Lugoj, Dinamo Bucureşti, „U” Cluj, CSM Tg. Mureş, CSM Medgidia, Rapid Bucureşti şi FC Argeş Piteşti.

Articolul precedentAutoturism radiat din circulaţie, depistat în trafic la Măstăcani
Articolul următorUn șofer băut s-a răsturnat cu mașina, altul s-a opus testării