Echipa de volei feminin CSU Belor Galaţi a realizat trei noi transferuri

Daniela Lupescu

Echipa de volei feminin CSU Belor Galaţi a realizat trei noi transferuri în această săptămână, după ce anterior mai reuşise două achiziţii.

Primul transfer al săptămânii a fost cel al Danielei Lupescu (33 ani, trăgător secund), o voleibalistă cu multă experienţă, care a mai lucrat cu antrenorul Paul Bogdan. De-a lungul carierei, Daniela Lupescu a evoluat la Agroland Timişoara, SCM Craiova, Unic Piatra Neamţ, Medicina Tg. Mureş, CSM Lugoj şi FC Argeş Piteşti.

A doua achiziţie a gălăţenilor este Laura Simonia (21 ani, extremă), sportivă cu dublă cetăţenie, georgiană şi rusă. Simonia s-a călit în campionatul Rusiei, iar în sezonul trecut a evoluat la echipa cipriotă Deryneia. Noua jucătoare a CSU Belor este componentă a naţionalei de senioare a Georgiei.

Ultimul transfer, anunţat joi, este Ana Marisa Radu (18 ani, ridicător), care a mai jucat la FC Argeş Piteşti, Agroland Timişoara şi Dinamo Bucureşti. Ana Marisa Radu este fiica lui Adrian Radu, tehnician care a antrenat timp de patru ani echipa CSU Metal Galaţi, în perioada 2002-2006.

Anterior au semnat cu CSU Belor ridicătoarea spaniolă Maria Jose Corral Bouza şi liberoul Andreea Ispas. De asemenea, Violeta Stan şi Anamaria Berdilă vor continua la CSU Belor şi în acest sezon.

Reunirea echipei va avea loc pe 6 august, urmând ca din 11 august să se plece într-un cantonament de zece zile la Cheile Grădiştei.

Articolul precedentPrimăria cere ajutorul gălăţenilor pentru distrugerea ambroziei
Articolul următorPrimăria Galaţi se împrumută cu 185 milioane de lei