Echipa de volei feminin CSU Belor Galaţi a câştigat turneul de la Medgidia

Echipa de volei feminin CSU Belor Galaţi a câştigat turneul amical de la Medgidia, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, cu trei victorii din trei partide.

Gălăţencele, cu un lot total schimbat față de sezonul trecut, au învins formaţiile Beroe Stara Zagora, reprezentanta Bulgariei în Challenge Cup, Rapid București și CS Medgidia. Ultimele două echipe sunt nou promovate în Divizia A1. Scorurile celor trei dispute: 3-1 cu Rapid București, 3-1 cu Beroe Stara Zagora și 3-2 cu CS Medgidia.

Bogdan Paul, antrenorul CSU Belor, a folosit nouă jucătoare: Maria Jose Corral Bouza, Anamaria Berdilă, Laura Simonia, Ivana Radonjic, Andreea Ispas, Daniela Lupescu, Sorina Miclăuș, Marisa Radu, Borislava Saykova. Violeta Stan nu a făcut deplasarea, din cauza unei răceli, Adina Maria Roşca este accidentată, iar bosniaca Arijana Oki Okuka a decis să-și rezilieze contractul cu CSU Belor.

În această săptămână, gălăţencele au programate alte trei jocuri amicale, astfel: cu Rapid, pe 25 septembrie, cu FC Argeș Pitești, pe 26 septembrie, ambele în deplasare, și cu CS Medgidia, pe 28 septembrie, în Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 12.30.

Articolul precedentCadavrul unui tecucean, găsit mumificat în apropierea autostrăzii A1
Articolul următorO depășire ilegală a proiectat-o într-un copac și apoi într-o altă mașină