Echipa de handbal feminin CSU Danubius trece la CSM Galaţi cu lotul subţiat, după ce trei dintre cele mai bune jucătoare au refuzat să semneze contractele.

Cu doar o săptămână înaintea începerii Ligii Naţionale feminine, reprezentanta Galaţiului, CSU Danubius, a devenit CSM Galaţi. Aceasta a fost singura variantă posibilă, în condiţiile în care asocierea dintre CSU Danubius şi CSM a primit aviz negativ din partea federaţiei.

Din păcate, din lotul care a început pregătirile pentru noul sezon s-au pierdut trei handbaliste, care n-au ajuns la un acord cu noul CSM. Extrema Andreea Taivan a ales să nu mai continue la Galaţi, Andreea Pătuleanu, adusă în această vară, a plecat la Braşov, în timp ce interul lituanian Marija Gedroit, jucătoare venită de la Bayer Leverkusen, nu a ajuns la o înţelegere cu CSM privind condiţiile contractuale.

Pentru a se acoperi postul de extremă dreapta, rămas descoperit prin plecarea Andreei Taivan, o variantă ar putea fi experimentata jucătoare gălăţeancă Cătălina Cioaric, care a fost chemată la discuţii.

În acest moment, antrenorul gălățean Valeriu Costea are la dispoziţie următorul lot: Elena Șerban, Emilia Anghel, Roxana Caragea – Daciana Balaban, Alla Șeiko, Lăcrămioara Câlici, Tamara Bokarici, Elena Livrinikj, Cristina Marcu, Cristina Clisu, Mădălina Conache, Denisa Șelever, Iulia Artean Stroe, Ana Maria Gogu și Raluca Tănasă.

CSM Galaţi va începe Liga Naţională pe 1 sau 2 septembrie, cu un meci, în deplasare, contra formaţiei Minaur Baia Mare.

Articolul precedentS-a urcat beat mort pe tractor şi a lovit o copilă
Articolul următorPeste 8.000 de gălăţeni au primit bani de la Primărie ca să-şi pună centrale termice