Echipa de futsal United Galaţi a învins la Călăraşi şi a încheiat turul pe primul loc

United a încheiat prima parte a campionatului cu 22 de puncte, din opt victorii şi un rezultat de egalitate, golaveraj 50-17

Echipa de futsal United Galaţi a învins la Călăraşi în această după-amiază şi a încheiat turul campionatului pe primul loc în clasament, în ciuda unei penalizări de 3 puncte.

În ultima etapă a primei părţi a campionatului, gruparea gălăţeană s-a impus, în deplasare, în faţa formaţiei Dunărea Călăraşi, una dintre revelaţiile acestei ediţii, cu scorul de 5-4 (2-1). Meciul a fost unul foarte spectaculos, cu răsturnări de scor (1-0, 1-2, 3-2, 3-5) care i-au ţinut pe spectatori cu sufletul la gură. În final, victoria le-a revenit celor de la United, care au reuşit un tur de forţă la jumătatea reprizei secunde. Golurile gălăţenilor au fost realizate de: Cireş (min. 14), Ignat (min. 19), Nuno Coco (min. 27), Laşcu (min. 28) şi Burdujel (min. 32).

În clasament, United a încheiat primele nouă meciuri cu 22 de puncte, din opt victorii şi un rezultat de egalitate, golaveraj 50-17. Pe locul al doilea al Ligii 1 se află Autobergamo Deva, cu 20 de puncte. Fără penalizarea de 3 puncte dictată de FRF, gălăţenii ar fi avut un avans impresionant faţă de următoarea clasată.

În prima etapă a returului, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18.00, United va juca, în deplasare, la Imperial Wet Miercurea Ciuc, echipă pe care în tur a învins-o cu 4-2.

Articolul precedentAvarie la sistem! Certificatele de cazier judiciar nu se mai eliberează pe loc
Articolul următorNouă comune gălăţene vor beneficia de cadastru gratuit, cu bani europeni