Echipa de futsal United a încheiat anul cu o victorie cu 8-1

Echipa de futsal United Galaţi a încheiat anul cu o victorie cu 8-1 (4-0), obţinută, luni seara, în deplasare, în faţa formaţiei Clujana Cluj-Napoca.

Ultima etapă din acest an a Ligii I de futsal a fost o formalitate pentru gălăţeni, care au întâlnit formaţia clasată pe ultimul loc al clasamentului. Partida a fost la discreţia oaspeţilor, care s-au impus cu scorul de 8-1, prin golurile înscrise de: Laşcu 3, Tudose 2, Petică 2 şi Nuno Coco. Desfăşurarea meciului i-a permis antrenorului Florin Ignat să folosească şi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon.

În clasament, după 12 etape, United Galaţi a acumulat 28 de puncte şi ocupă locul al doilea. Pe prima poziţie se află Autobergamo Deva, cu 29 de puncte. Podiumul este completat de Imperial Wet Miercurea Ciuc, cu 25 de puncte. Trebuie precizat că gălăţenii au obţinut pe teren 31 de puncte, dar au început sezonul cu o penalizare de 3 puncte, dictată de federaţie, în urma unor declaraţii ale preşedintelui clubului, Toader Ştefu.

Campionatul Ligii I de futsal se va relua pe 19 ianuarie, când United va primi vizita echipei Bukovina Vicov, formaţie aflată pe locul 9 în clasament.

Articolul precedentDoi tineri ce dețineau ilegal articole pirotehnice, prinşi de poliţişti
Articolul următorGalaţiul va cumpăra 18 tramvaie fabricate la Arad