Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi a renunţat la patru jucători, după antrenamentele şi meciurile de pregătire pe care le-a susţinut până acum, în vederea startului în noul sezon al Ligii a III-a.

Astfel, stafful tehnic al echipei a decis să renunțe la jucătorii David Itoafa și Claudiu Maftei, fotbaliști cărora le vor expira contractele la finalul acestui an și care, cel mai probabil, vor fi împrumutați la alte formații.

În acelaşi timp, Marius Sevastian nu va rămâne în lot, postul de fundaş stânga urmând să fie completat cu jucători eligibili să evolueze ca juniori U20. De asemenea, nici mijlocașul stânga Alexandru Cîmpanu, venit în probe de la echipa secundă a Concordiei  Chiajna, nu va fi păstrat în lot de către antrenorul principal Stelian Bordieanu.

În acest intersezon, fotbaliştii de la Oţelul au efectuat un cantonament la Tărlungeni (judeţul Braşov) şi au disputat două meciuri amicale: 1-0 cu SR Braşov (gol Marius Matei) şi 1-1 cu Metalul Buzău (gol Andrei Antohi).

Următorul joc de pregătire al gălăţenilor se va disputa miercuri, 8 august, pe teren propriu, cu formația brăileană Sportul Chiscani. Meciul se va disputa pe Stadionul „Oțelul”, cu începere de la ora 11.00.

Articolul precedentSpitalul Judeţean din Galaţi are nevoie de 150 de medici, dar la concursuri nu vine nimeni
Articolul următorÎn toate unităţile de învăţământ din Galaţi au fost montate centrale termice