Echipa de baschet masculin CSM Phoenix CSU Galaţi va avea antrenor muntenegrean în sezonul viitor, în care va activa în cea de-a treia grupă valorică a Ligii Naţionale.

Tehnicianul care se va ocupa de formaţia gălăţeană este Dragan Radovici, în vârstă de 41 de ani. Ultima echipă pe care a pregătit-o acesta a fost Bashkimi Prizren, alături de care a câştigat campionatul din Kosovo şi a participat în Liga Balcanică.

Radovici şi-a început cariera de antrenor în 2003, la Lovcen, echipă pentru care a şi jucat timp de 11 ani, iar apoi a pregătit mai multe formaţii din ţara natală. Timp de trei ani, a antrenat naţionala masculină sub 18 ani a Muntenegrului.

Primul meci oficial al echipei CSM Phoenix CSU în noul sezon va avea loc miercuri, 26 septembrie, pe teren propriu, în cadrul „Cupei României”, cu formația CSM Tg. Mureș, returul utmând să se dispute pe 29 septembrie, în deplasare.

Campionatul Ligii Naționale va începe pe 6 octombrie. CSM Phoenix CSU va disputa primul meci, în deplasare, la Tg. Mureș. În continuarea turului, gălăţenii vor avea următorul program: la Miercurea Ciuc (pe 13 octombrie), la Sighetu Marmaţiei (20 octombrie), cu Rapid (27 octombrie), la Agronomia (3 noiembrie), cu CN „Aurel Vlaicu” (7 noiembrie), la Focșani (10 noiembrie), cu Universitatea Cluj (17 noiembrie) și la Tg. Jiu (21 noiembrie).

Articolul precedentCampania „Oameni noi în politică” a fost lansată şi la Galaţi
Articolul următorCinci noi stele variabile, descoperite la Observatorul astronomic din Galaţi