Două victime în urma unui accident produs de un şofer băut. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru faptele sale. 

Neatenţia şi alcoolul la volan produc accidente şi victime. Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, sâmbătă seară, pe strada Oţelarilor. Din fericire, rănile nu au fost grave, dar şoferul vinovat va răspunde penal.

Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un şofer băut, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă.

„Şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă,  care frânase în dreptul unei treceri de pietoni pentru a-i acorda prioritate unei persoane care traversa, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, în vârstă de 67 de ani, precum şi a unei femei de 59 de ani, pasageră în autoturismul lovit”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii l-au testat alcoolscopic pe bărbatul de 67 de ani, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales cu dosar penal. El este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articolul precedentBaruri ilegale pe strada Brăilei şi pe strada Traian din Galaţi
Articolul următor19 permise, reţinute în urma controalelor de weekend ale poliţiştilor