Două meciuri de handbal şi două de volei astăzi la Galaţi. Spectatorii sunt aşteptaţi la Sala Dunărea începând cu ora 12,30. 

Astăzi, la Galați sunt programate patru meciuri – unul contând pentru eșalonul al doilea, altul pentru ”Cupa României” – la handbal, iar ultimele două, din Divizia A1 de volei.

Handbal fete

De la ora 12,30, în Sala ”Dunărea” se vor întâlni CSM Galați – CSM Roman, meci din eșalonul al doilea de handbal feminin. Gălățencele pornesc net favorite, după ce au învins în toate meciurile de până acum, ca și în meciul direct: 33-17, la Roman. După șase jocuri elevele antrenoarei Alexandrina Soare conduc detașat, cu un golaveraj de 230 la 124.

Handbal băieţi

De la ora 14,30, două echipe din eșaloane diferite își vor disputa șansele în ”Cupa României”. Jucătorii CSU Galați vor lupta împotriva celor de la Dobrogea sub Constanţa, o  echipă de top a handbalului românesc.  ”Nu se pune problema învingătoarei acestei confruntări. În ceea ce ne privește, ne dorim o evoluție cât mai bună, în care să arătăm că un handbal de calitate se poate realiza și în eșalonul al doilea”, a declarat Florin Andronic, antrenorul de la CS Universitatea.

Campionii României la volei au un meci fără emoţii

Primul meci de volei este cel între echipa campioană – CSM Arcada şi CSM Câmpia Turzii. Un meci fără griji pentru elevii antrenorului Sergiu Stancu, care sunt pe primul loc în clasamentul Diviziei A1, cu trei victorii din tot atâtea meciuri și un setaveraj excelent, 9:1, în timp ce oaspeții vin la Galați fără puncte. În plus, gălățenii au obținut un prim trofeu, în acest început de sezon, Supercupa României, câștigată în fața bucureștenilor de la Dinamo (scor 3-2, la Alexandria). Stafful tehnic gălățean anunță disponibilitatea tuturor jucătorilor.

Fetele luptă cu Bucureştiul

După partida din campionatul masculin, fetele de la CSU Belor vor întâlni Rapid București, în etapa a cincea din Divizia A1. CSU Belor vine după trei victorii și o înfrângere: 9 puncte, setaveraj 9:5 (plus succesul din ”Cupa României”), care o plasează pe locul 6, la egalitate de puncte cu formațiile Dinamo, Alba Blaj și Știința Bacău.
Cele două meciuri vor fi conduse de aceeași brigadă de arbitri: Tudorel Arbunea (Brăila) și Octavian Diaconiță (Piatra Neamț).