Două anexe gospodăreşti cu lemne au ars la Cişmele, lângă Galaţi. Din fericire, incendiul a fost localizat înainte să ajungă la o casă. 

Astăzi, Intervenţie de urgenţă a pompierilor gălăţeni, în localitatea Cişmele, comuna Smârdan. Pompierii au fost anunţaţi, prin 112, că a izbucnit un incendiu la un saivan din Cişmele.
De la Secţia de Pompieri Galaţi, a fost trimisă rapid o autospecială cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că incendiul cuprinsese două anexe gospodăreşti, existând şi pericolul să se extindă la casa de alături.

În timpul intervenţiei, deşi proprietarul casei le-a spus militarilor că are şi o butelie, dar că aceasta nu se află în incintele cuprinse de flăcări, aceştia au descoperit recipientul chiar în zona în care se manifesta incendiul. Pompierii au reuşit să înlăture butelia, evitând astfel şi o explozie.
Din fericire, salvatori au reuşit localizarea incendiului şi limitarea efectelor acestuia, înainte ca acesta să se extindă. Au ars cele două anexe, în care se aflau lemne, dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime.
Urmează o anchetă în cursul căreia pompierii vor stabili cauza producerii incendiului.
Foto: ISU Galaţi

Articolul precedentIrakian prins de poliţiştii de frontieră la volan cu un permis fals
Articolul următorO gălăţeancă, cercetată penal după ce a sunat abuziv la 112