Donație de echipamente medicale pentru Maternitatea „Buna Vestire” din Galaţi

O donație importantă de echipamente medicale pentru Maternitatea „Buna Vestire” din Galaţia  fost făcută de Combinatul Siderurgic ArcelorMittal din Galați.

Sprijinul oferit Spitalului Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Buna Vestire” de către cea mai mare companie locală a constat în donarea unor echipamente medicale, în valoare de circa 40.000 de euro. Este vorba despre o masă chirurgicală ginecologică și o instalație de anestezie, ambele echipamente fiind extrem de importante în actul medical. Combinatul va asigura și costurile legate de revizii pentru doi ani, dar și pregătirea personalului care va utiliza aceste echipamente.

„Practic, una dintre cele două săli de operații nu mai putea fi folosită, ceea ce ne-a afectat activitatea. Acum vom putea lucra la capacitate normală, fără riscul ca actul medical să fie afectat de calitatea echipamentelor”, a declarat dr. Costinela Georgescu, directoarea Maternităţii.

La rândul său, Bogdan Grecu, directorul general al ArcelorMittal Galați, a subliniat: „Sănătatea este una dintre prioritățile sprijinului comunitar acordat de noi. Suntem bucuroși că am putut ajuta și ne dorim ca tot mai mulți copii sănătoși să vină pe lume la această maternitate”.

Articolul precedentO femeie s-a aruncat în flăcări ca să-şi salveze fratele, imobilizat în casă
Articolul următorUn gălăţean de 50 de ani a murit după ce a făcut infarct în autobuz