La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au observat în trafic, circulând pe o stradă, din comuna Ghidigeni, o autoutilitară, la vederea echipajului de poliție, persoana aflată la volanul acesteia oprind și schimbând locul cu ocupantul scaunului din dreapta.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că la volanul autoutilitarei s-ar fi aflat un tânăr, de 17 ani, din comuna Ghidigeni, care nu poseda permis de conducere, proprietarul acesteia fiind persoana cu care schimbase locul, un alt tânăr, de 19 ani, și care i-ar fi încredințat autovehiculul pentru a se deplasa la domiciliu.

Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentGălățeanul Aurelian Păduraru propus pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne
Articolul următorAccident cu o victimă în localitatea Matca