Două accidente rutiere s-au petrecut în doar câteva ore pe raza judeţului Galaţi, şoferii vinovaţi de producerea lor fiind ambii în vârstă de peste 60 de ani.

În primul caz, o şoferiţă de 62 de ani, conducând maşina pe DJ 252, la Movileni, nu a oprit pentru a da prioritate, odată ajunsă la intersecţia cu DJ 252. A tăiat calea unei maşini care circula regulamentar. Într-o încercare de a evita impactul, şoferul celei de-a doua maşini, un tânăr de 27 se ani, a tras brusc de volan şi s-a izbit violent de un cap de pod. În urma impactului, doi pasageri din maşina acestuia, o femeie de 24 de ani şi un bărbat de 35 de ani, au fost răniţi şi duşi la spital.

În al doilea caz, un gălăţean de 81 de ani a provocat un accident în Valea Oraşului, în apropierea fabricii de ulei. Poliţiştii au constatat că şoferul, ajuns în intersecţia străzilor Alexandru Moruzzi şi Ana Ipătescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”. A intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 ani. În urma impactului, bătrânul a fost rănit, dar nu a necesitat internarea în spital. Poliţiştii au deschis în ambele cazuri dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentColegiul Național ”Spiru Haret” din Tecuci a aniversat 120 de ani cu un flashmob filmat cu drona
Articolul următorUn accident a blocat ieri traficul pe un drum judeţean