Doi şoferi şi un pasager în maşina unuia dintre ei au ajuns la spital, în urma unui accident produs în urma neacordării de prioritate.

Mașinile în care se aflau victimele s-au ciocnit pe drumul județean care leagă localitățile Smârdan şi Schela. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 61 de ani, care circula dinspre Smârdan spre Schela. ”Un bărbat de 61 de ani a intrat cu autoturismul într-un refugiu de pe marginea drumului și a vrut să întoarcă, dar nu s-a asigurat la revenirea pe Drumul Județean. Astfel, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 20 de ani. Autoturismul lovit a ieșit în afara părții carosabile și a ajuns într-un șanț”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cei doi șoferi, dar și o femeie de 51 de ani, pasageră în autoturismul lovit, au fost răniți. Ei  au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au testat ambii şoferi, stabilind că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele bărbatului de 61 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate pe perioada efectuării cercetărilor.

Foto: GSG

Articolul precedentPrinşi de poliţie pe drumurile publice, beţi sau fără permis
Articolul următorMai sunt 359 de locuri libere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi