Update: Prima victimă este din Bacău şi are 51 ani. Este intubată şi este dusă cu elicopterul la Spitalul Judeţean Galaţi. A doua victimă are 43 ani şi a fost declarată decedată. Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. În caz s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Fiind vorba despre un accident de muncă, cercetări face și ITM Galați.

Pompierii şi paramedicii de la Ambulanţă şi SMURD au intervenit, luni dimineață, pentru salvarea a doi muncitori care au fost găsiţi inconştienţi, într-un canal tehnic de pe o stradă din Tecuci

Doi muncitori de la Apă Canal care interveneau într-un canal tehnic au fost găsiţi inconştienţi, apelul la 112 venind de la un al treilea muncitor, membru al echipei.

Mai multe echipaje de pompieri, paramedici SMURD, de la Ambulanță și Electrica au ajuns la fața locului pentru a extrage răniții și a le acorda primul ajutor. Una dintre victime, în stare foarte gravă, a fost deja recuperată.

”S-au deplasat o autospecială, echipajul SMURD tip B de la Secția de Pompieri Tecuci, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. Intervine și un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol. Prima victimă a fost extrasă și resuscitată din stop cardio-respirator. Se procedează la extragerea celeilalte. Elicopterul este la fața locului și, după extragerea celei de-a doua victime, se va decide evacuarea către unități spitalicești, funcție de decizia medicului de la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentALERTĂ alimentară: Noi produse RETRASE de la raft: PERICOL IMENS pentru sănătate!
Articolul următorIncendiu izbucnit pe o proprietate privată în comuna Ungureni