Doi adulţi şi un copil de şase ani, răniţi într-un accident rutier. Şoferul vinovat se afla sub influenţa alcoolului, potrivit poliţiştilor. 

Trei persoane, printre care şi un copil de şase ani, au fost rănite într-un accident rutier  la  străzilor Crinului şi 9 Mai.

Accidentul, în care au fost implicate trei autoturisme, a fost provocat de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta nu a acordat prioritate de trecere atunci când a ajuns în intersecţie. Potrivit poliţiştilor, testarea bărbatului a relevat o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ehipaje de la ambulanţă şi SMURD au ajuns la faţa locului, cadrele medicale oferind primul ajutor victimelor. Conform acestora, trei persoane, printre care şi un copil de şase ani, care s-a ales cu o fractură de claviculă, au avut de suferit în urma ciocnirii autoturismelor. Copilul a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul de Pediatrie, iar unul dintre adulţi a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu o ambulanţă. Cea de-a treia persoană rănită, cu un traumatism la gleznă, a refuzat să meargă la spital.
Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Foto: GSG

Articolul precedentI-a tăiat calea unui microbuz, provocând un accident cu victime
Articolul următorAncheta internă a poliţiştilor care au ignorat o fată în nevoie, suspendată