Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier a descoperit trei dispozitive de ochire destinate armelor, în torpedoul unui microbuz condus de un cetățean moldovean.

În Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu cetățenie moldovenească, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunse în torpedou, trei dispozitive de ochire destinate armelor.

Cu privire la cele constatate persoana în cauză a declarat că la solicitarea unui prieten, urma să transporte cele trei dispozitive din Republica Moldova în Turcia. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar dispozitivele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

ImagineImagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentRectificare bugetară: Cîțu taie bani de la bugetul de pensii, salarii, alocații – Sănătatea a primit cei mai mulți bani
Articolul următorAcoperiș smuls de furtună în cartierul gălățean Dunărea